Lagi penampakan jelas Aveta V-13R 2021, pelancaran rasmi pada 06hb. November 2021 (Sabtu)

Baru-baru ini beberapa keping gambar model moped terbaharu Aveta V-13R 2021 telah terdedah di dalam internet. Kini beberapa keping gambar yang lain pula telah dipaparkan di dalam laman Facebook rasmi Singhingtop Motor Sb, menjelang pelancaran rasminya yang akan berlangsung pada tarikh 06hb. November 2021, Sabtu, pada jam 3.00 petang.

Setakat ini Aveta Global Marketing Sdn. Bhd. telah pun menyiarkan beberapa keping imej teaser mengenai pelancaran Aveta V-13R 2021, anda boleh saksikannya di dalam laman Facebook rasmi Aveta Motor. Pelancaran model moped sporty itu akan disiarkan secara live melalui laman sosial tersebut, termasuklah pengumuman mengenai harga jualannya.

Aveta V-13R seperti mana yang dapat dilihat di sini, tampil dengan rekaan pada bahagian hadapan mirip gabungan model Yamaha 135LC dan Yamaha Y15ZR, yang mana rekaan tersebut sememangnya tampil menarik, sporty dan mudah dikenali. Dengan harga jualan yang berpatutan, tentunya ramai pengguna motosikal yang berminat untuk memilikinya.