Web Analytics
Nicot Flash 150 2021 di pasaran China, dijangka akan turut dilancarkan di pasaran Malaysia tidak lama lagi – Arena Motosikal

Arena Motosikal

Informasi Motosikal Terkini

Nicot Flash 150 2021 di pasaran China, dijangka akan turut dilancarkan di pasaran Malaysia tidak lama lagi

Model moped Nicot Flash 150 2021 buatan negara China ini sudah pun pernah kita lihat sebelum ini, melalui model Rusi Flash 150 EFI dan Yingang Flash 150. Lebih menarik lagi ialah model tersebut telah pun menjalani ujian jalan raya di Malaysia, berdasarkan beberapa imej spyshot yang berjaya dikesan dalam bulan Februari 2021 yang lepas.

Berdasarkan gambar-gambar studio seperti dalam paparan galeri di bawah, Nicot Flash 150 ini mempunyai reka bentuk yang sporty, dan tidak salah jika dikatakan rekaannya mengambil ilham daripada model Yamaha Y15ZR dan Honda RS150R. Tambahan pula enjinnya juga bersesaran 150cc, serta dipadankan dengan transmisi lima kelajuan.

Apabila dilancarkan di pasaran Malaysia nanti, harga jualan yang akan ditawarkan nanti pastinya berpatutan, berkemungkinan besar di bawah RM 7k. Sama ada ianya berbaloi untuk dimiliki dan setanding dengan model-model lain, mungkin anda dapat menilainya sendiri melalui penelitian terhadap gambar-gambar menariknya dalam galeri di bawah.

Arena Motosikal © 2023