HLYM siarkan video teaser kedua pelancaran Yamaha Y15ZR V3 2021 – Lambat Tinggal!

Hong Leong Yamaha Motor Sdn. Bhd. (HLYM) sebentar tadi telah menyiarkan video teaser kedua mengenai pelancaran model moped terbaharu Yamaha Y15ZR V3 2021 yang bakal dilancarkan esok, bermula jam 7.00 malam. Melalui video terbaharu itu, kita dapat lihat aksi tayar belakang model tersebut, rasanya di Litar Sepang baru-baru ini.

Anda boleh saksikan kasut yang dipakai oleh penunggang motosikal tersebut adalah sama seperti mana gambar model Yamaha Y15ZR V3 2021 berwarna Perak atau Silver yang diambil di Litar Sepang tempoh hari. Melalui video teaser terbaharu itu, artis Zizan Razak sekali lagi mengungkapkan kata-kata atau tagline menarik “Lambat Tinggal’.

Sementara itu, beberapa buah kedai motosikal didapati telah membuka tempahan awal untuk model moped berkenaan. Untuk anda yang mahu menjadi pemilik terawal, boleh membuat tempahan segera di mana-mana kedai atau wakil pengedar yang berkenaan. Berkenaan harga jualan rasmi, ianya akan diumumkan esok sewaktu pelancarannya.

Apa yang masih menjadi misteri dan tanda tanya pada ketika ini ialah berapakah pilihan warna yang akan ditawarkan? Adakah ianya juga akan disediakan dalam pilihan varian Standard, Premium dan GP Edition seperti di pasaran Vietnam? Harganya pula adakah di bawah RM 10k? Untuk maklumat selanjutnya, kita tunggu pelancaran rasmi esok.